Rijschool Hellevoetsluis

Rijles met 16,5 jaar bij Autorijschool Hellevoetsluis

Autorijschool Hellevoetsluis biedt met het 2toDrive concept de mogelijkheid om met 16,5 jaar te starten met rijlessen. Deze nieuwe optie is ingevoerd omdat werd bewezen dat je voor je achttiende de rijlessen veel sneller oppakt. Een stukje Amerika dat is overgewaaid naar ons dus! Zodra je 16,5 jaar bent mag je bij ons beginnen en op 17-jarige leeftijd kun je al het praktijkexamen afleggen. Onder begeleiding van een zelfgekozen coach, die uiteraard aan bepaalde eisen moet voldoen, ga je dan de weg op. Met achttien jaar heb je dan al zoveel rijervaring dat je als een ervaren automobilist zult rijden.

Ben jij 16,5 jaar? Start dan met rijlessen bij Autorijschool Hellevoetsluis!

 

Autorijschool Hellevoetsluis voor autisme, faalangst en ADHD

Autorijschool Hellevoetsluis begeleidt ook mensen met autisme, faalangst en ADHD op de juiste manier naar hun rijbewijs. Een rijbewijs is absoluut niet alleen weggelegd voor ‘gewone’ mensen of mensen die blaken van het zelfvertrouwen. Loop je in het dagelijkse leven nog wel eens tegen onbegrip aan, hier vinden wij jouw beperking heel gewoon. Faalangst bijvoorbeeld herkennen wij al snel. Wij zorgen dan voor zo’n begeleiding, dat je tijdens het rijexamen niet dichtklapt, maar je opgedane kennis laat overheersen. Heb jij een beperking? Kom dan rijlessen nemen bij Autorijschool Hellevoetsluis!

Wil jij goedkoop je rijbewijs halen in Spijkenisse of omgeving?

Neem dan contact op met bij Autorijschool Maaswijk. Wij geven rijlessen in heel regio Spijkenisse, Rotterdam, Hellevoetsluis, Barendrecht en Hoogvliet Rotterdam. Plan snel een gratis proefles in!

=

Autorijschool Maaswijk

KvK 59824891

l

CBR-nummer

1135f8

Vestiging Spijkenisse

J v Schaik-Willingstr 3
3207 JN Spijkenisse

Heb je een vraag?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pin It on Pinterest

Share This