Autorijschool Hoogvliet Rotterdam

Rijles in automaat bij Autorijschool Hoogvliet Rotterdam

Rijd jij liever in een automaat? Neem dan rijles in een automaat bij Autorijschool Hoogvliet Rotterdam! De rijopleiding kent veel overeenkomsten met die voor een regulier rijbewijs, uiteraard met de nodige verschillen. Het belangrijkste verschil komt na het slagen voor je rijbewijs. Met een regulier rijbewijs mag je zowel in een schakelauto als in een automaat rijden, andersom niet. Vind jij het geen probleem om alleen in een automaat te mogen rijden? Kies dan voor rijles in een automaat. Ben je al bezig met rijlessen voor een regulier rijbewijs en valt het schakelen jou tegen? Dan kun je ook overstappen op rijles in een automaat bij Autorijschool Hoogvliet Rotterdam.

Beperking of niet, Autorijschool Spijkenisse vindt het belangrijk dat iedereen zijn of haar rijbewijs kan halen!

 

Autorijschool Hoogvliet Rotterdam voor faalangst, autisme en ADHD

Heb jij last van faalangst of ben je gelabeld met autisme of ADHD? Autorijschool Hoogvliet Rotterdam heeft gespecialiseerde rijinstructeurs in dienst, die mensen met een beperking begeleiden naar hun rijexamen. Ook jij kan je rijbewijs halen, alleen de weg ernaartoe is anders. Tijdens de rijlessen herkennen wij faalangst snel. Vaak steekt dit vooral de kop op tijdens het rijexamen. Je kan het wel en dat weet je ook, maar tijdens het belangrijke moment gaat de angst overheersen. Wij zorgen ervoor dat jouw opgedane kennis overheerst en niet de angst. Faalangst, autisme of ADHD? Kom dan rijles nemen bij Autorijschool Hoogvliet Rotterdam!

Wil jij goedkoop je rijbewijs halen in Spijkenisse of omgeving?

Neem dan contact op met bij Autorijschool Maaswijk. Wij geven rijlessen in heel regio Spijkenisse, Rotterdam, Hellevoetsluis, Barendrecht en Hoogvliet Rotterdam. Plan snel een gratis proefles in!

=

Autorijschool Maaswijk

KvK 59824891

l

CBR-nummer

1135f8

Vestiging Spijkenisse

J v Schaik-Willingstr 3
3207 JN Spijkenisse

Heb je een vraag?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pin It on Pinterest

Share This