Autorijschool Rotterdam

Autorijschool Rotterdam voor mensen met een beperking

Ook voor rijles met een beperking ben je bij Autorijschool Rotterdam aan het juiste adres. Wij hebben rijinstructeurs die speciaal zijn opgeleid om jou op de juiste wijze te begeleiden. Vooral met mensen met faalangst, autisme en ADHD hebben wij ruime ervaring. Tijdens de rijlessen herkennen wij faalangst al snel en spelen hierop in. Ga je uiteindelijk op voor je examen, dan zal niet de faalangst overheersen maar hetgeen wat je geleerd hebt. Faalangst, autisme of ADHD, bij ons kan iedereen zijn of haar rijbewijs halen. Je stuit bij ons nooit op onbegrip.

Autorijschool Rotterdam doet er alles aan om jou te laten slagen!

 

Rijles in een automaat bij Autorijschool Rotterdam

Bij Autorijschool Rotterdam kun je ook terecht voor rijles in een automaat. Steeds meer mensen kiezen hiervoor, omdat ze dit prettiger vinden. Wat ook vaak voorkomt is dat iemand erachter komt tijdens de reguliere rijlessen. Het schakelen als handeling valt dan tegen en ze stappen over op rijles in een automaat. De rijlessen komen grotendeels overeen met die voor een regulier rijbewijs, afgezien van het aspect schakelen. Het grootste verschil zit hem erin dat je met een regulier rijbewijs ook een automaat mag besturen, maar andersom niet. Vind je dat geen probleem? Dan ga je gewoon voor rijles in een automaat bij Autorijschool Rotterdam!

Wil jij goedkoop je rijbewijs halen in Spijkenisse of omgeving?

Neem dan contact op met bij Autorijschool Maaswijk. Wij geven rijlessen in heel regio Spijkenisse, Rotterdam, Hellevoetsluis, Barendrecht en Hoogvliet Rotterdam. Plan snel een gratis proefles in!

=

Autorijschool Maaswijk

KvK 59824891

l

CBR-nummer

1135f8

Vestiging Spijkenisse

J v Schaik-Willingstr 3
3207 JN Spijkenisse

Heb je een vraag?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pin It on Pinterest

Share This