Autorijschool Spijkenisse

Contact

Autorijschool Spijkenisse voor
faalangst, autisme en ADHD

Heb jij een beperking? Bij Autorijschool Spijkenisse zien we dat anders! Wij zijn van mening dat iedereen zijn of haar rijbewijs kan halen. Heb je last van faalangst of draag je het label autisme of ADHD? Dan kun je bij ons uitstekend terecht. Onze rijinstructeurs zijn gespecialiseerd om jou op de juiste manier naar je rijbewijs te begeleiden. Stuit je in het dagelijkse leven wel eens op onbegrip, dat is bij ons nooit het geval. Onze rijinstructeurs doen er alles aan om jou op je gemak te stellen.

Beperking of niet, Autorijschool Spijkenisse vindt het belangrijk dat iedereen zijn of haar rijbewijs kan halen!

 

Autorijschool Spijkenisse
Autorijschool Spijkenisse

Autorijschool Spijkenisse geeft rijles in een automaat

Bij Autorijschool Spijkenisse kun je ook terecht voor rijles in een automaat. Steeds meer mensen kiezen hiervoor, omdat ze dit prettiger vinden. Wat ook vaak voorkomt is dat iemand erachter komt tijdens de reguliere rijlessen. Het schakelen als handeling valt dan tegen en ze stappen over op rijles in een automaat. De rijlessen komen grotendeels overeen met die voor een regulier rijbewijs, afgezien van het aspect schakelen. Het grootste verschil zit hem in het feit dat je met een regulier rijbewijs ook een automaat mag besturen, maar andersom niet. Vind je dat geen probleem? Dan ga je gewoon voor rijles in een automaat bij Autorijschool Spijkenisse!

Wil jij goedkoop je rijbewijs halen in Spijkenisse of omgeving?

Neem dan contact op met bij Autorijschool Maaswijk. Wij geven rijlessen in heel regio Spijkenisse, Rotterdam, Hellevoetsluis, Barendrecht en Hoogvliet Rotterdam. Plan snel een gratis proefles in!

=

Autorijschool Maaswijk

KvK 59824891

l

CBR-nummer

1135f8

Heb je een vraag?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.