Autorijschool Maaswijk

Autorijschool Rotterdam ook voor mensen met een beperking

Ook voor rijles met een beperking ben je bij Autorijschool Rotterdam aan het juiste adres. Wij hebben rijinstructeurs die speciaal zijn opgeleid om jou op de juiste wijze te begeleiden. Vooral met mensen met faalangst, autisme en ADHD hebben wij ruime ervaring. Tijdens de rijlessen herkennen wij faalangst al snel en spelen hierop in. Ga je uiteindelijk op voor je examen, dan zal niet de faalangst overheersen maar hetgeen wat je geleerd hebt. Faalangst, autisme of ADHD, bij ons kan iedereen zijn of haar rijbewijs halen. Je stuit bij ons nooit op onbegrip. Autorijschool Maaswijk doet er alles aan om jou te laten slagen!

Rijles in een automaat bij Autorijschool Rotterdam

Bij Autorijschool Maaswijk kun je ook terecht voor rijles in een automaat. Steeds meer mensen kiezen hiervoor, omdat ze dit prettiger vinden. Wat ook vaak voorkomt is dat iemand erachter komt tijdens de reguliere rijlessen. Het schakelen als handeling valt dan tegen en ze stappen over op rijles in een automaat. De rijlessen komen grotendeels overeen met die voor een regulier rijbewijs, afgezien van het aspect schakelen. Het grootste verschil zit hem erin dat je met een regulier rijbewijs ook een automaat mag besturen, maar andersom niet. Vind je dat geen probleem? Dan ga je gewoon voor rijles in een automaat bij Autorijschool Maaswijk!

Neem contact met ons op!

Wij rijden in heel regio Spijkenisse, Rotterdam, Hellevoetsluis, Barendrecht en Hoogvliet Rotterdam. Wil jij jouw rijbewijs halen bij een rijschool met en hoog slagingspercentage? Vraag dan een proefles aan of meld je direct aan via onderstaande buttons! Heb je een vraag of kun je iets niet vinden op de website? Stuur ons een WhatsApp berichtje naar 0641363696 of bel ons op 0181-641674.

Proefles aanvragen
Direct aanmelden
Autorijschool Rotterdam
Autorijschool Rotterdam