Rijles met een beperking

Rijschool voor mensen met een beperking

Wil jij je rijbewijs halen met een beperking? Autorijschool Maaswijk in Spijkenisse is er ook voor jou! Faalangst, autisme of ADHD? Geen probleem, wij zijn ruim ervaren in mensen zoals jij aan hun rijbewijs te helpen.

Onze gespecialiseerde rijinstructeurs weten precies hoe ze jou moeten begeleiden tijdens de rijlessen, pikken signalen snel op en grijpen tijdig in als jij het op bepaalde momenten lastig krijgt.

Zo maken wij een rijbewijs toegankelijk voor mensen met een beperking.

Autorijschool Maaswijk helpt iedereen met faalangst, autisme of ADHD naar een rijbewijs!

Rijschool voor mensen met een beperking

Wil jij je rijbewijs halen met een beperking? Autorijschool Maaswijk in Spijkenisse is er ook voor jou! Faalangst, autisme of ADHD? Geen probleem, wij zijn ruim ervaren in mensen zoals jij aan hun rijbewijs te helpen. Onze gespecialiseerde rijinstructeurs weten precies hoe ze jou moeten begeleiden tijdens de rijlessen, pikken signalen snel op en grijpen tijdig in als jij het op bepaalde momenten lastig krijgt. Zo maken wij een rijbewijs toegankelijk voor mensen met een beperking. Dat jij toevallig een label draagt is geen enkel probleem. Autorijschool Maaswijk helpt iedereen met faalangst, autisme of ADHD in regio Spijkenisse, Rotterdam, Hellevoetsluis, Barendrecht en Hoogvliet Rotterdam naar een rijbewijs!

Rijschool voor faalangst

Weten dat je het kan, maar tijdens het moment suprême een black-out krijgen. Je bent zo zenuwachtig dat je de opdrachten van de rijexaminator niet eens meer normaal kunt uitvoeren. En je had nog zo hard geoefend. Als rijschool voor faalangst zijn wij gespecialiseerd in het omgaan met leerlingen die hier last van hebben. Je maakt een fout maken veel erger dan het is; iedereen maakt fouten en dat geeft niets. Onze rijinstructeurs kijken naar de bron van jouw faalangst en proberen je zoveel zelfvertrouwen te geven tijdens de rijlessen, zodat je zenuwen tijdens het rijexamen tot een minimum gereduceerd zijn.

Rijschool voor autisme en ADHD

Draag jij het label autisme of ADHD en wil je je rijbewijs halen? Als rijschool voor autisme en ADHD beschikken wij over een speciale opleiding om jou op de juiste manier te begeleiden naar je rijbewijs. Zo geven wij jou een zo prettig mogelijk gevoel tijdens de rijlessen, zodat je er optimaal van kan profiteren. Stuit je vaak op onbegrip? Bij ons niet! Als iemand met autisme kun je in principe net zo goed autorijden als ieder ander, alleen je komt andere problemen tegen onderweg. Heb je een vorm van autisme of ADHD? Dan ben je bij Autorijschool Maaswijk in uitstekende handen!

rijles met beperking

Autorijschool Maaswijk helpt iedereen met faalangst, autisme of ADHD naar een rijbewijs!

Met een beperking je rijbewijs halen bij Autorijschool Maaswijk in Spijkenisse?

Wij bieden de juiste begeleiding aan voor mensen met faalangst, autisme of ADHD in heel regio Spijkenisse, Rotterdam, Hellevoetsluis, Barendrecht en Hoogvliet Rotterdam. Vraag een proefles aan!

=

Autorijschool Maaswijk

KvK 59824891

l

CBR-nummer

1135f8

Vestiging Spijkenisse

J v Schaik-Willingstr 3
3207 JN Spijkenisse
*Bezoek op afspraak

Heb je een vraag?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb je een vraag? Bel dan met:

0181 – 641 674

Pin It on Pinterest

Share This