Wat vinden onze geslaagden?

Reviews & Geslaagden

Belangrijk u dient ingelogd te zijn op Facebook om een review te plaatsen op onze website. De reviews op de website lopen via Facebook, heeft u geen Facebook plaats dan een review via Google.

Review via Facebook plaatsen
Bekijk de foto’s van de geslaagden

De examinator zei: ‘ je bent geslaagd’. Ik sprong een gat in de lucht. Eindelijk! 

Ik heb rijles gevolgd bij Anoep. Rijles was vaak spannend voor mij. Ik heb mij verschillende keren in het begin afgevraagd: hoe kan ik nou alles tegelijk? Kijken, schakelen. Maar I DID IT! Anoep was een geduldige rijleraar. Als ik iets niet snapte gingen we het samen doornemen, keer op keer totdat het mij lukte. Het is zo waardevol dat je rijleraar de tijd voor je neemt en niet opgeeft als je iets fout doet. Een aantal keer heb ik op het punt gestaan om op te geven. Maar opgeven gaan we niet doen zei Anoep en hier ben ik zo blij mee! Dat ik nooit opgegeven heb en er gewoon voor ben gegaan, met een super resultaat: mijn rijbewijs!

Alle toekomstige leerlingen wil ik iets meegeven: Geloof in jezelf, geef niet op én probeer ook een beetje te genieten van je rijlessen. Dat papiertje komt echt wel! Succes 🙂

Elvira

Wat vinden onze Geslaagden?

 • positive review Vorige week ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs met dank aan Anand. Hij heeft zoveel geduld met mij gehad en mij altijd gerust weten te stellen. Erg dankbaar!

  Eva De Ruiter Avatar
  Eva De Ruiter
  15/09/21

  positive review Vandaag in 1 keer geslaagd voor mijn rijexamen. Blij dat ik in zo'n mooie auto heb mogen rijden met Anand, hij heeft mij altijd heel goed geholpen. Had geen betere rijschool kunnen vinden!

  Thomas Verzijl Avatar
  Thomas Verzijl
  15/09/21

  positive review Vorige week in 1x geslaagd dankzij de fijne lessen van Radjin! Hij geeft veel bruikzame tips waarmee je gegarandeerd geen spijt krijgt van je keuze van rij instructeur!

  Natasha Kok Avatar
  Natasha Kok
  11/09/21

  positive review Vandaag geslaagd in een keer door de goede lessen van Radjin!

  Jonathan Hooi Avatar
  Jonathan Hooi
  11/09/21

  positive review vandaag in een keer geslaagd, ondanks mijn heftige adhd heeft Reza mij er doorheen geholpen en heb ik tegen alle verwachtingen in het in een keer afgerond.
  zeker aan te raden!

  Valentein Briet Avatar
  Valentein Briet
  08/09/21
 • positive review Yess, vandaag in 1 keer geslaagd bij rij instructeur Satish. Altijd positief, geduldig, streng en recht vaardig, legt de lat heel erg hoog waardoor je wel binnen 1 keer slaagt. Nog een goede rij instructeur nodig, dan ben je bij Satish bij hem op juiste adres 👍🏻👍🏻

  Stas Kok Avatar
  Stas Kok
  25/08/21

  positive review Ik heb een super fijne ervaring bij rijschool maaswijk! Ikzelf heb lessen gehad bij Imro. Ontzettend veel geleerd. Alles was altijd goed geregeld en heb mijn examen in 1 keer gehaald!

  Zoë van den Berg Avatar
  Zoë van den Berg
  25/08/21

  positive review Vandaag in 1 keer geslaagd door de geweldige rijlessen van Danny!! Zeker een aanrader, thanks rijschool Maaswijk en Danny!

  Kaylinn van Hulst Avatar
  Kaylinn van Hulst
  24/08/21

  positive review Vandaag in 1 keer geslaagd met rijinstructeur Reza.

  Hele goede rijinstructeur met een fijne auto. Binnen 2 weken 18 rijlessen afgerond en een top prestatie behaald!

  Dankjewel Reza voor alle moeite die je er in heb gestopt nogmaals.

  Batuhan Ankarali Avatar
  Batuhan Ankarali
  19/08/21

  positive review Vandaag in 1 keer geslaagd bij instructeur satich

  Een top instructeur die veel moete in ze leerlingen steekt en altijd rustig en stres bestendig omgaat met de situatie. Altijd professioneel gehandeld

  Hij zet de lat extra hoog zodat je in 1 keer kunt slagen

  Dus als je een instructeur zoek vraag naar satich

  Ps: super bedankt satich 💪🏼💪🏼

  Bas Warmerdam Avatar
  Bas Warmerdam
  18/08/21
 • positive review Vandaag bij instructeur Satish geslaagd! Hele goede leraar die geduldig blijf en veel eisen steld. Veel eisen betekent gegarandeerd slagen. Op zoek naar een instructeur? Kom naar Satish! Je weet wat je aan hem hebt. 👍🏻👍🏻👍🏻

  Anouk Verkaart Avatar
  Anouk Verkaart
  17/08/21

  positive review Ik heb mijn rijbewijs in 1 keer kunnen behalen door de goede hulp en service van Bisnoe. Een hele fijne en persoonlijke sfeer, dus zeker een aanrader!

  Cay van der Krogt Avatar
  Cay van der Krogt
  13/08/21

  positive review Alle drie mijn dochters geslaagd bij Bisnoe.
  Wat een rust straalt deze man uit.
  Dank je wel Bisnoe!!

  Patricia van der Krogt Avatar
  Patricia van der Krogt
  13/08/21

  positive review Geslaagd! Geluk gehad dat mijn rijexamen ver naar voren was gehaald zelfs in deze corona tijd met de lange wachtrijen bedankt imro voor alle lessen

  Jerremy Welles Avatar
  Jerremy Welles
  07/08/21

  positive review Vandaag geslaagd voor mijn rijexamen bij instructeur Bisnoe. Helaas bij m’n vorige rijschool was dit niet gelukt, maar Bisnoe heeft mij super goed geholpen met erg veel geduld voor mij.
  Dankuwel Bisnoe & ik zie u op de weg 😋

  Yalishia CL Avatar
  Yalishia CL
  06/08/21
 • positive review Vandaag geslaagd bij instructeur Satish!
  De geduldigste instructeur die er bestaat!!
  Hij is de grootste motivator.
  Satish legt de lat heel hoog, geloof me, dit gaat 100% in je voordeel werken. Weet dat als je in zijn auto komt te zitten je gegarandeerd bent van slagen!

  Ratna San Avatar
  Ratna San
  06/08/21

  positive review Vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs met dank aan Reza. Helaas is het bij een andere rijschool niet gelukt om mijn rijbewijs te behalen, maar door Reza zijn goede uitleg en geduld is het mij vandaag wel gelukt! Als jullie op zoek zijn naar een rijschool met geduldige en betrokken instructeurs dan raad ik rijschool Maaswijk zeker aan! Reza, nogmaals bedankt voor alle hulp!

  RM RC Avatar
  RM RC
  05/08/21

  positive review Vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs dankzij de goede lessen van Reza! Naast zijn heldere uitleg hebben we samen ook erg kunnen lachen tijdens de lessen. Reza zorgde voor een prettige sfeer en een gedegen begeleiding. Kortom, een echte aanrader voor iedereen uit de regio rondom Rotterdam!

  Florian Van Genderen Avatar
  Florian Van Genderen
  04/08/21

  positive review Vandaag mijn 6de keer examen gedaan en dankzij Rawien geslaagd! Rawien dankjewel voor alles niet alleen hoe je me hebt geholpen met het rijden zelf, maar ook mentaal. Het was een hele klus omdat je de fouten van mijn voorgaande rijscholen moest oplossen, maar met jouw geduld en professionaliteit heb je me het mooiste cadeau ooit gegeven. Ik geloofde echt niet meer in mezelf omdat ik al zo vaak op examen was gegaan, maar toen ik bij jou kwam lessen voelde het gelijk goed en vertrouwd. Je hebt er voor gezorgd dat ik mijn zelfvertrouwen terug heb gekregen dankjewel!! Beste rij instructeur ooit, en ik kan het weten!!😂

  Aicha Dz Avatar
  Aicha Dz
  04/08/21

  positive review In 1 keer geslaagd bij instructeur Satish! Erg tevreden over de rijschool !

  Satish heeft altijd professioneel gehandeld tijdens de lessen, hij motiveert de leerling wanneer het even tegen zit en werkt samen met jou zo hard mogelijk aan het veilig, zelfstandig en vlot rijden zodat je je rijbewijs welverdiend kan halen.

  Kortom, straight to the point.

  Anouk Eype Avatar
  Anouk Eype
  04/08/21

Belangrijk:  vergeet niet onze Privacyverklaring en Disclaimer te lezen.
(*)Disclaimer: Resultaten en slagingskansen kunnen per persoon verschillen. Lees meer

Recent Geslaagden

Scroll om meer foto’s te zien van onze recent geslaagden.

Bekijk hier alle foto’s