REVIEWS & GESLAAGDEN

Belangrijk u dient ingelogd te zijn op Facebook om een review te plaatsen op onze website. De reviews op de website lopen via Facebook, heeft u geen Facebook plaats dan een review via Google.

De examinator zei: ‘ je bent geslaagd’. Ik sprong een gat in de lucht. Eindelijk! 

Ik heb rijles gevolgd bij Anoep. Rijles was vaak spannend voor mij. Ik heb mij verschillende keren in het begin afgevraagd: hoe kan ik nou alles tegelijk? Kijken, schakelen. Maar I DID IT! Anoep was een geduldige rijleraar. Als ik iets niet snapte gingen we het samen doornemen, keer op keer totdat het mij lukte. Het is zo waardevol dat je rijleraar de tijd voor je neemt en niet opgeeft als je iets fout doet. Een aantal keer heb ik op het punt gestaan om op te geven. Maar opgeven gaan we niet doen zei Anoep en hier ben ik zo blij mee! Dat ik nooit opgegeven heb en er gewoon voor ben gegaan, met een super resultaat: mijn rijbewijs!

Alle toekomstige leerlingen wil ik iets meegeven: Geloof in jezelf, geef niet op én probeer ook een beetje te genieten van je rijlessen. Dat papiertje komt echt wel! Succes 🙂

Elvira

Wat vinden onze Geslaagden?

 • positive review Ik ben vandaag in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Ik ben heel blij met deze autorijschool. Ze hebben mij heel goed geholpen. En mijn rij instructeur Imro, is echt super. Hij legt alles goed uit en neemt ook de tijd voor je. Alles wordt goed geregeld, lessen, tussentijdse toets en praktijkexamen. Heel erg bedankt!

  Yolanda Buijs-Pet Avatar
  Yolanda Buijs-Pet
  21/12/23

  positive review Vandaag in 1 keer geslaagd bij rij instructeur satish !!!!!!
  Geweldige ervaring gehad. Eerste les nog een beetje keuze stres over dat ik in een automaat rij maar hij heeft het duidelijk met mij erover gehad en daar was de keuze. Hij is eerlijk dat vind ik het belangrijkste. Hij is geduldig, gedreven hij zet de lat heel hoog om er alleen te verzorgen dat ik het in 1 keer haal. Als er iets fout ging vraagt hij eerst of ik weet wat ik fout doe en dan geeft hij duidelijk aan wat er mis ging. Dus als je in een keer wilt slagen bij een proffesionele rijinstructeur is hij de beste keuze.💯💯💯

  Siwan Krekari Avatar
  Siwan Krekari
  21/12/23

  positive review In één keer mijn autorijbewijs gehaald!! Uitstekende Rijervaring bij Maaswijk met Rijinstructeur Satish.

  Ik wil graag mijn oprechte dankbaarheid en waardering uitspreken voor de uitstekende rijervaring die ik heb gehad bij Maaswijk, onder begeleiding van mijn rijinstructeur Satish.

  Vanaf het allereerste moment voelde ik me op mijn gemak met Satish als mijn instructeur. Zijn professionele aanpak en vriendelijke houding maakten elke les plezierig en leerzaam. Wat me meteen opviel, was zijn geduld. Satish nam de tijd om elke stap van het rijproces grondig uit te leggen, waardoor ik me zelfverzekerd voelde, zelfs in uitdagende situaties.

  Zijn relaxte houding zorgde ervoor dat de rijlessen altijd ontspannen waren, wat essentieel is voor een effectieve leerervaring. Bovendien deelde hij zijn uitgebreide ervaring op een begrijpelijke manier, waardoor ik niet alleen de vereiste vaardigheden leerde, maar ook inzicht kreeg in de nuances van het autorijden.

  Satish ging verder dan alleen het aanleren van de basisvaardigheden. Hij was altijd bereid om extra hulp te bieden en mijn vragen te beantwoorden, wat mijn vertrouwen op de weg vergrootte. Zijn toewijding aan mijn succes was duidelijk merkbaar, en ik ben oprecht dankbaar voor zijn begeleiding tijdens mijn praktijkexamen.

  Ik kan Maaswijk en in het bijzonder rijinstructeur Satish ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele, bekwame en vriendelijke rijschool. Dankzij Satish ben ik in een keer geslaagd voor mijn praktijkexamen, en ik ben ervan overtuigd dat zijn expertise en toewijding anderen eveneens zullen helpen om met succes de weg op te gaan.

  Ash Dav Avatar
  Ash Dav
  13/12/23

  positive review top rijschool!
  imro super bedankt voor alle uitleg en geduld met mij als ik iets niet snapte gaf u duidelijk uitleg tot ik het wel snapte. ik raad iedereen aan om bij rijschool maaswijk te lessen.

  Jaimey Poldervaart Avatar
  Jaimey Poldervaart
  02/12/23

  positive review Dank u wel. Satish …. Daniel ps
  Ik heb super veel van u geleerd

  U bent super rechtvaardig.
  Als ik een vraag had. Dan kom ik alles vragen en dan krijg ik super goed antwoord en super eerlijk.
  Hij houdt van eerlijk zijn. En hij blijft het 1000 keer herhalen. Als je dat nodig hebt. Dank je wel voor al die rijlessen en nu ben ik geslaagd.
  Ik zal je niet vergeten (:❤️

  Daniel Sket Avatar
  Daniel Sket
  23/11/23
 • positive review Geweldige rijschool!

  Als het ging om de rij-instructeur (Reza) super goed, echt een 10 waard en zeker een aanrader! Onze zoon is op vrijdag geslaagd dankzij de leerzame lessen van Reza. Heel erg bedankt voor alles!

  SladjanSladjana Gavrić Avatar
  SladjanSladjana Gavrić
  18/11/23

  positive review Top rijschool! Imro neemt de tijd voor je als je iets niet begrijpt en legt het goed uit.

  Valery Alicia Florkowski Avatar
  Valery Alicia Florkowski
  17/11/23

  positive review This school is excellent, they helped me with the date I needed before my theory expired and my teacher Satish was the best, explained everything I needed to know and today I passed my exam.

  Jacqueline Torres Veras Avatar
  Jacqueline Torres Veras
  07/11/23

  positive review Top rijschool. Slechte ervaringen bij vorige rijschool maar bij maaswijk binnen 6 weken en in 1 keer geslaagd. En als je dan mag kiezen qua instructeur zeker naar Reza vragen.

  Jascha De Bruin Avatar
  Jascha De Bruin
  30/10/23

  positive review Ik ben in 1x geslaagd dankzij Autorijschool Maaswijk! Na wel 3x van rijschool moeten switchen was ik hier voor het omgaan met mijn faalangst en ADD eindelijk aan het juiste adres. Erg bedankt Reza!!

  Lieke van der Vlis Avatar
  Lieke van der Vlis
  27/10/23
 • positive review Vandaag in 1x geslaagd dankzij Autorijschool Maaswijk en Satish!!🎉🎉.

  Satish ik wil je bedanken voor je geduld en je flexibiliteit!!!

  Gr.
  Jody

  Jody Gario Avatar
  Jody Gario
  26/10/23

  positive review Vandaag in 1x geslaagd dankzij autorijschool Maaswijk! Ik had behoorlijk wat angsten, waardoor ik er nooit voor durfde te gaan, 2 rijscholen geswitched en eindelijk bij deze rijschool werd ik gehoord, en werd ik met zoveel geduld begeleid waardoor ik steeds zelfverzekerder werd. Ik ben mijn rij instructeur zo dankbaar!! Hij gaf goede feedback, eerlijke mening en bleef mij supporten met tips!

  Denise Kymei Avatar
  Denise Kymei
  13/10/23

  positive review En ook ik bent in 1 keer geslaagd bij autorijschool maaswijk bij de Beste rij instructeur. Lessen waren altijd gezellig met een leuke positieve sfeer. Hij is geduldig, zeer ervaren, altijd vrolijk en gedreven.
  De begeleiding was goed en prettig ervaren. Ik kreeg goed/duidelijke feedback waar je zeker wat aan heb. Snap je iets niet dan blijf hij het op een duidelijk manier uitleggen tot dat je het snapt, desnoods teken hij een situatie op papier zodat je het gaat begrijpen.
  Wil je ook in 1 keer je rijbewijs halen meld je vandaag aan bij autorijschool Maaswijk.

  Dora Uniko Avatar
  Dora Uniko
  02/10/23

  positive review vandaag in 1 keer geslaagd bij de beste rij instructeur!!
  ik zou hem zeker aanbevelen! hij is heel geduldig, ervaren, professioneel en geeft goede feedback!
  met Rijschool van Maaswijk ga je slagen!!🍀

  Annieck Springvloet van Dijk Avatar
  Annieck Springvloet van Dijk
  29/09/23

  positive review Vandaag geslaagd bij de beste rij instructeur. Hij is zeer gemotiveerd, altijd vrolijk, gedreven, rechtvaardig, professioneel, geduldig. Wil je snel je rijbewijs halen, zorg dat je les bij hem lneemt en luister goed naar hem. Bedankt Rijschool Maaswijk!!💖🙏

  Bianca van den Bosch-Gumbs Avatar
  Bianca van den Bosch-Gumbs
  27/09/23
 • positive review In 1x geslaagd bij autorijschool maaswijk! 1,5 maand gelest bij instructeur Reza echt een topper!

  Kimm Kleer Avatar
  Kimm Kleer
  23/09/23

  positive review Ik heb gelest bij autorijschool maaswijk en ben inmiddels geslaagd voor mijn auto rijbewijs. Ik kan autorijschool maaswijk aanraden omdat ik de lessen goed heb gevonden en de begeleiding goed was.

  Fabienne Verkaart Avatar
  Fabienne Verkaart
  15/09/23

  positive review Vandaag ben ik in één keer geslaagd bij instructeur Imro! Hij is geduldig, professioneel en legt de lat hoog. Ik heb altijd hele leuke en gezellig lessen gehad. Bedankt Imro

  Romee Wunnik Avatar
  Romee Wunnik
  15/09/23

  positive review Vandaag in 1 keer geslaagd bij instructeur Satish! Hij legt de lat hoog, hij is geduldig, professioneel, gedreven, maar is duidelijk in wat hij verwacht van zijn leerlingen. Hij zorgt er gewoon voor dat je met zekerheid de weg op kan en dat je weet wat je doet. Ik raad iedereen aan te lessen bij maaswijk, vooral bij Satish! 🙏🏼 💪🏼💪🏼

  Nikky Zuidmulder Avatar
  Nikky Zuidmulder
  06/09/23

  positive review Vandaag in één keer geslaagd bij instructeur Satish 👍🏻

  Hij is vriendelijk, hij geeft goede tips en hij is professioneel, geduldig, gedreven en stress bestendig. Hij legt de lat heel hoog zodat je dan in één keer je rijbewijs kunt halen.

  Ik raad deze instructeur aan!😁

  Dina Kassass Avatar
  Dina Kassass
  06/09/23

Belangrijk:  vergeet niet onze Privacyverklaring en Disclaimer te lezen.
(*)Disclaimer: Resultaten en slagingskansen kunnen per persoon verschillen. Lees meer

Recent Geslaagden

Scroll om meer foto’s te zien van onze recent geslaagden.