Wat vinden onze geslaagden?

Reviews & Geslaagden

Belangrijk u dient ingelogd te zijn op Facebook om een review te plaatsen op onze website. De reviews op de website lopen via Facebook, heeft u geen Facebook plaats dan een review via Google.

Review via Facebook plaatsen
Bekijk de foto’s van de geslaagden

De examinator zei: ‘ je bent geslaagd’. Ik sprong een gat in de lucht. Eindelijk! 

Ik heb rijles gevolgd bij Anoep. Rijles was vaak spannend voor mij. Ik heb mij verschillende keren in het begin afgevraagd: hoe kan ik nou alles tegelijk? Kijken, schakelen. Maar I DID IT! Anoep was een geduldige rijleraar. Als ik iets niet snapte gingen we het samen doornemen, keer op keer totdat het mij lukte. Het is zo waardevol dat je rijleraar de tijd voor je neemt en niet opgeeft als je iets fout doet. Een aantal keer heb ik op het punt gestaan om op te geven. Maar opgeven gaan we niet doen zei Anoep en hier ben ik zo blij mee! Dat ik nooit opgegeven heb en er gewoon voor ben gegaan, met een super resultaat: mijn rijbewijs!

Alle toekomstige leerlingen wil ik iets meegeven: Geloof in jezelf, geef niet op én probeer ook een beetje te genieten van je rijlessen. Dat papiertje komt echt wel! Succes 🙂

Elvira

Wat vinden onze Geslaagden?

 • positive review In 1x geslaagd bij auto rijschool maaswijk !!
  Goede en duidelijke uitleg gekregen van Radjin tijdens elke les.🚗
  Top rijschool / instructeur !!

  Chimene Lander Avatar
  Chimene Lander
  03/12/21

  positive review In 1x geslaagd door Radjin. Top rijschool 👍

  Ryan Bresser Avatar
  Ryan Bresser
  01/12/21

  positive review In 1x geslaagd! Dankzij de goede lessen van Varsha, heel erg bedankt!

  Quit Zaidah Avatar
  Quit Zaidah
  29/11/21

  positive review Geslaagd bij Autorijschool Maaswijk na hele leuke en leerzame lessen van Rawin! Overal wordt goed de aandacht aan besteed waardoor je helemaal klaar bent voor je examen! Ik raad Autorijschool Maaswijk dan ook zeker aan!

  Roxy Krijgsman Avatar
  Roxy Krijgsman
  24/11/21

  positive review Na alle leerzame lessen van Anoep, ben ik vandaag in 1x geslaagd voor m'n rijexamen.

  Hij heeft echt de tijd voor me genomen en heeft net zo lang moeilijke punten met me doorgenomen tot ik het helemaal zelfstandig kon.

  Rijschool Maaswijk is zeker een aanrader 👍

  Noah Hoornweg Avatar
  Noah Hoornweg
  20/11/21
 • positive review Zowel mijn dochter (aantal jaar geleden geslaagd met dank aan Imraan) als mijn zoon (afgelopen week geslaagd met dank aan Anand) hebben bij Maaswijk gereden. Ben zeer tevreden over Imraan en Anand maar zeker ook over de contacten met Bisnoe! Echt een aanrader deze rijschool.

  Yvonne van Oost Avatar
  Yvonne van Oost
  18/11/21

  positive review goede rijschool ik heb gereden bij Anand en was super gezellig en geeft goed les.👍 ik zou de rijschool aanbevelen

  Niels van Oost Avatar
  Niels van Oost
  18/11/21

  positive review Echt een top rijschool.

  Ik ben heel goed begeleid door varsha en ik ben zojuist in 1 x geslaagd.

  Jade Alicia Esmeralda Martodikromo Avatar
  Jade Alicia Esmeralda Martodikromo
  18/11/21

  positive review Top rijschool,

  ik ben goed begeleid door Reza Djorai en in 1x geslaagd.

  Senka Sehic Avatar
  Senka Sehic
  17/11/21

  positive review Zojuist in 1 geslaagd bij autorijschool Maaswijk.

  Mijn lessen had ik gevolgd bij Imro, dit was erg fijn aangezien Imro een goede balans geeft tussen rust en controle. Ik raad Imro zeker aan!

  Bedankt Imro 🙂

  Kim Cohen Avatar
  Kim Cohen
  16/11/21
 • positive review Aimee:

  Vandaag ben ik in 1x geslaagd bij Anoep!! Toen de examinator zei dat ik het had gehaald, geloofde ik het eerst niet. Had ik dan daadwerkelijk mijn rijbewijs?!?! Ik had het niet kunnen doen zonder Anoep. Zijn eeuwige geduld, doorzettingsvermogen en enthousiasme hebben mij geholpen om te slagen. Als ik iets niet snapte heeft hij het dmv bijvoorbeeld tekeningen zovaak als nodig uitgelegd. Ondanks dat het soms even tegenzat, gaven we niet op en heeft hij mij er echt doorheen getrokken; met dit als eindresultaat 🙂 Ik raad Anoep zeker aan als rij-instructeur!

  Marco de Jezus Avatar
  Marco de Jezus
  10/11/21

  positive review Vandaag ik 1 keer geslaagd bij instructeur Satish. Relaxete rijleraar, heel geduldig en duidijk in zijn uitleg. Gedreven en is niet tevreden met een 6. Als je in 1 keer wilt slagen moet je bij Satish zijn. Kortom bedankt🤛🏼

  Mats Kwak Avatar
  Mats Kwak
  08/11/21

  positive review Geslaagd! En dat door de goede begeleiding van Rawin. Met zijn geduld, rust en fijne manier van uitleggen kreeg ik vertrouwen in mezelf en heb ik een fijne ervaring met het leren autorijden. Als het even wat minder goed ging, bleef Rawin positief en gaf hij mij vertrouwen in dat het wel zou lukken. Ook de gezelligheid maakte het lessen erg leuk! Bedankt hiervoor! Ik raad autorijschool Maaswijk aan en ga dan ook zeker voor Rawin als rij instructeur!

  Edith Gelenbrecht Avatar
  Edith Gelenbrecht
  07/11/21

  positive review YESS, net in 1 keer geslaagd bij instructeur Satish!👊🏻

  Fijne en professionele lessen gehad, altijd gedreven en strait to the point. Bedankt hiervoor. Ik raad Satish zeker aan!👊🏻

  Noah Driessen Avatar
  Noah Driessen
  04/11/21

  positive review Vandaag mijn Rijbewijs behaald!!

  Dit alles was niet gelukt met de hulp van Rawin en zijn eeuwige geduld. Na bij een andere rijschool alles verkeerd geleerd te hebben, heeft Rawin alle kwaaltjes eruit weten te krijgen en mij alle kneepjes van vlot en veilig autorijden geleerd. Dit met een enorme precisie en met een kalme mindset. Dit heeft mij geholpen weer zeker van mezelf te zijn achter het stuur en uiteindelijk dus ook resultaat te boeken. Ik kan autorijschool Maaswijk en met name Rawin niet vaak genoeg bedanken. Als ik iemand aanraad dan is het hem wel!

  Xavièra van Es Avatar
  Xavièra van Es
  01/11/21
 • positive review Ik heb bij ashna en rawin gelest. Hun geven je niet alleen top lessen maar maken je ook zekerder over jezelf! Ze hebben geduld als iets niet gelijk lukt. Het zijn 2 toppers die alles uit je willen halen om in 1 keer te slagen! En dit is daadwerkelijk ook bij mij gebeurd!

  Kiona Mast Avatar
  Kiona Mast
  30/10/21

  positive review Eerste keer geslaagd, echt een fijne rijschool! Hierbij heeft Reza mij geholpen en die heeft ook zeker zijn best gedaan om mij te laten slagen. 😊

  Adelina Samara Avatar
  Adelina Samara
  26/10/21

  positive review Ik heb bij Rawin gelest. En heb een goeie rijervaring achter de rug. Ondanks dat ik een ben gezakt (wat mijn eigen fout was) is hij geduldig gebleven en bleef hij duidelijk en rustig tijdens de rijlessen. Hij praat duidelijk geeft duidelijke uitleg en heeft een warme/veilige uitstraling. Zeker aan te raden!

  Guus Smaling Avatar
  Guus Smaling
  25/10/21

  positive review yess ik heb in 1 keer bij rij instructeur Satish mijn rijbewijs gehaald. ik zou hem zeker aanraden. Je kan met hem lachen maar hij is ook streng als het nodig is. Ik had daar zelf veel aan. Hij is een gedreven persoon en hij is niet gauw tevreden met een 6. Kortom straight to the point je weet wat je aan hem hebt. 👌🏾👊🏾

  Rinoesha Ramdayal Avatar
  Rinoesha Ramdayal
  12/10/21

  positive review Vandaag geslaagd bij Satish! Hele fijne instructeur die je goed helpt bij het behalen van je rijbewijs. Zeker aan te raden!

  Giovanna Smit Avatar
  Giovanna Smit
  11/10/21

Belangrijk:  vergeet niet onze Privacyverklaring en Disclaimer te lezen.
(*)Disclaimer: Resultaten en slagingskansen kunnen per persoon verschillen. Lees meer

Recent Geslaagden

Scroll om meer foto’s te zien van onze recent geslaagden.

Bekijk hier alle foto’s