REVIEWS & GESLAAGDEN

Belangrijk u dient ingelogd te zijn op Facebook om een review te plaatsen op onze website. De reviews op de website lopen via Facebook, heeft u geen Facebook plaats dan een review via Google.

De examinator zei: ‘ je bent geslaagd’. Ik sprong een gat in de lucht. Eindelijk! 

Ik heb rijles gevolgd bij Anoep. Rijles was vaak spannend voor mij. Ik heb mij verschillende keren in het begin afgevraagd: hoe kan ik nou alles tegelijk? Kijken, schakelen. Maar I DID IT! Anoep was een geduldige rijleraar. Als ik iets niet snapte gingen we het samen doornemen, keer op keer totdat het mij lukte. Het is zo waardevol dat je rijleraar de tijd voor je neemt en niet opgeeft als je iets fout doet. Een aantal keer heb ik op het punt gestaan om op te geven. Maar opgeven gaan we niet doen zei Anoep en hier ben ik zo blij mee! Dat ik nooit opgegeven heb en er gewoon voor ben gegaan, met een super resultaat: mijn rijbewijs!

Alle toekomstige leerlingen wil ik iets meegeven: Geloof in jezelf, geef niet op én probeer ook een beetje te genieten van je rijlessen. Dat papiertje komt echt wel! Succes 🙂

Elvira

Wat vinden onze Geslaagden?

 • positive review top rijschool!
  imro super bedankt voor alle uitleg en geduld met mij als ik iets niet snapte gaf u duidelijk uitleg tot ik het wel snapte. ik raad iedereen aan om bij rijschool maaswijk te lessen.

  Jaimey Poldervaart Avatar
  Jaimey Poldervaart
  02/12/23

  positive review Dank u wel. Satish …. Daniel ps
  Ik heb super veel van u geleerd

  U bent super rechtvaardig.
  Als ik een vraag had. Dan kom ik alles vragen en dan krijg ik super goed antwoord en super eerlijk.
  Hij houdt van eerlijk zijn. En hij blijft het 1000 keer herhalen. Als je dat nodig hebt. Dank je wel voor al die rijlessen en nu ben ik geslaagd.
  Ik zal je niet vergeten (:❤️

  Daniel Sket Avatar
  Daniel Sket
  23/11/23

  positive review Geweldige rijschool!

  Als het ging om de rij-instructeur (Reza) super goed, echt een 10 waard en zeker een aanrader! Onze zoon is op vrijdag geslaagd dankzij de leerzame lessen van Reza. Heel erg bedankt voor alles!

  SladjanSladjana Gavrić Avatar
  SladjanSladjana Gavrić
  18/11/23

  positive review Top rijschool! Imro neemt de tijd voor je als je iets niet begrijpt en legt het goed uit.

  Valery Alicia Florkowski Avatar
  Valery Alicia Florkowski
  17/11/23

  positive review This school is excellent, they helped me with the date I needed before my theory expired and my teacher Satish was the best, explained everything I needed to know and today I passed my exam.

  Jacqueline Torres Veras Avatar
  Jacqueline Torres Veras
  07/11/23
 • positive review Top rijschool. Slechte ervaringen bij vorige rijschool maar bij maaswijk binnen 6 weken en in 1 keer geslaagd. En als je dan mag kiezen qua instructeur zeker naar Reza vragen.

  Jascha De Bruin Avatar
  Jascha De Bruin
  30/10/23

  positive review Ik ben in 1x geslaagd dankzij Autorijschool Maaswijk! Na wel 3x van rijschool moeten switchen was ik hier voor het omgaan met mijn faalangst en ADD eindelijk aan het juiste adres. Erg bedankt Reza!!

  Lieke van der Vlis Avatar
  Lieke van der Vlis
  27/10/23

  positive review Vandaag in 1x geslaagd dankzij Autorijschool Maaswijk en Satish!!🎉🎉.

  Satish ik wil je bedanken voor je geduld en je flexibiliteit!!!

  Gr.
  Jody

  Jody Gario Avatar
  Jody Gario
  26/10/23

  positive review Vandaag in 1x geslaagd dankzij autorijschool Maaswijk! Ik had behoorlijk wat angsten, waardoor ik er nooit voor durfde te gaan, 2 rijscholen geswitched en eindelijk bij deze rijschool werd ik gehoord, en werd ik met zoveel geduld begeleid waardoor ik steeds zelfverzekerder werd. Ik ben mijn rij instructeur zo dankbaar!! Hij gaf goede feedback, eerlijke mening en bleef mij supporten met tips!

  Denise Kymei Avatar
  Denise Kymei
  13/10/23

  positive review En ook ik bent in 1 keer geslaagd bij autorijschool maaswijk bij de Beste rij instructeur. Lessen waren altijd gezellig met een leuke positieve sfeer. Hij is geduldig, zeer ervaren, altijd vrolijk en gedreven.
  De begeleiding was goed en prettig ervaren. Ik kreeg goed/duidelijke feedback waar je zeker wat aan heb. Snap je iets niet dan blijf hij het op een duidelijk manier uitleggen tot dat je het snapt, desnoods teken hij een situatie op papier zodat je het gaat begrijpen.
  Wil je ook in 1 keer je rijbewijs halen meld je vandaag aan bij autorijschool Maaswijk.

  Dora Uniko Avatar
  Dora Uniko
  02/10/23
 • positive review vandaag in 1 keer geslaagd bij de beste rij instructeur!!
  ik zou hem zeker aanbevelen! hij is heel geduldig, ervaren, professioneel en geeft goede feedback!
  met Rijschool van Maaswijk ga je slagen!!🍀

  Annieck Springvloet van Dijk Avatar
  Annieck Springvloet van Dijk
  29/09/23

  positive review Vandaag geslaagd bij de beste rij instructeur. Hij is zeer gemotiveerd, altijd vrolijk, gedreven, rechtvaardig, professioneel, geduldig. Wil je snel je rijbewijs halen, zorg dat je les bij hem lneemt en luister goed naar hem. Bedankt Rijschool Maaswijk!!💖🙏

  Bianca van den Bosch-Gumbs Avatar
  Bianca van den Bosch-Gumbs
  27/09/23

  positive review In 1x geslaagd bij autorijschool maaswijk! 1,5 maand gelest bij instructeur Reza echt een topper!

  Kimm Kleer Avatar
  Kimm Kleer
  23/09/23

  positive review Ik heb gelest bij autorijschool maaswijk en ben inmiddels geslaagd voor mijn auto rijbewijs. Ik kan autorijschool maaswijk aanraden omdat ik de lessen goed heb gevonden en de begeleiding goed was.

  Fabienne Verkaart Avatar
  Fabienne Verkaart
  15/09/23

  positive review Vandaag ben ik in één keer geslaagd bij instructeur Imro! Hij is geduldig, professioneel en legt de lat hoog. Ik heb altijd hele leuke en gezellig lessen gehad. Bedankt Imro

  Romee Wunnik Avatar
  Romee Wunnik
  15/09/23
 • positive review Vandaag in 1 keer geslaagd bij instructeur Satish! Hij legt de lat hoog, hij is geduldig, professioneel, gedreven, maar is duidelijk in wat hij verwacht van zijn leerlingen. Hij zorgt er gewoon voor dat je met zekerheid de weg op kan en dat je weet wat je doet. Ik raad iedereen aan te lessen bij maaswijk, vooral bij Satish! 🙏🏼 💪🏼💪🏼

  Nikky Zuidmulder Avatar
  Nikky Zuidmulder
  06/09/23

  positive review Vandaag in één keer geslaagd bij instructeur Satish 👍🏻

  Hij is vriendelijk, hij geeft goede tips en hij is professioneel, geduldig, gedreven en stress bestendig. Hij legt de lat heel hoog zodat je dan in één keer je rijbewijs kunt halen.

  Ik raad deze instructeur aan!😁

  Dina Kassass Avatar
  Dina Kassass
  06/09/23

  positive review Vandaag bij instructeur Satish voor mijn rijbewijs geslaagd🎉💪🏾. Bij hem krijg je duidelijk uitleg, hij maakt het zo makkelijk om te volgen. Bij onduidelijkheden, geeft hij opnieuw uitleg.
  Als je je rijbewijs wilt, ben je bij Satish in goede handen. Hij is altijd straight to the point, gedreven en hij zet de lat heel erg hoog zodat je gaat slagen. ZEKER EEN AANRADER!!! Bedankt Satish en Autorijschool maaswijk

  Odessia Beete Avatar
  Odessia Beete
  05/09/23

  positive review Ik ben geslaagd en heb rijles gehad bij autorijschool maaswijk! Een top rijschool al zeg ik het zelf. Ze hebben mij goed geholpen met alle stappen die ik moest maken. Ik wil Reza bedanken voor de leuke lessen. Bedankt autorijschool Maaswijk.

  Rens Gebuijs Avatar
  Rens Gebuijs
  26/08/23

  positive review Vandaag geslaagd!! Heb gelest bij rij-instructeur Imro waarvan ik goed heb kunnen leren in de lessen. Nog bedankt Imro voor de leerzame en ook leuke lessen bij u. Beide de instructeur en rijschool zijn een zekere aanrader! Ook gaat het praktijkexamen inplannen en het krijgen van de datum zeer snel.

  Inela Balić Avatar
  Inela Balić
  26/08/23

Belangrijk:  vergeet niet onze Privacyverklaring en Disclaimer te lezen.
(*)Disclaimer: Resultaten en slagingskansen kunnen per persoon verschillen. Lees meer

Recent Geslaagden

Scroll om meer foto’s te zien van onze recent geslaagden.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Beste Jaimey,

Gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs.
Wij wensen je veel veilige kilometers toe.

Nummer 445 Jaimey geslaagd.

Beste Jaimey,

Gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs.
Wij wensen je veel veilige kilometers toe.

Nummer 445 Jaimey geslaagd.
... Bekijk meerZie minder

2 days ago
Beste Kimberly,

Gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs.
Wij wensen je veel veilige kilometers toe.

Nummer 444 Kimberly geslaagd.

Beste Kimberly,

Gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs.
Wij wensen je veel veilige kilometers toe.

Nummer 444 Kimberly geslaagd.
... Bekijk meerZie minder

2 days ago