Auto

Auto rijlessen volgen?

Wil jij voordelig je rijbewijs halen en woon je in regio Spijkenisse, Rotterdam, Hellevoetsluis, Barendrecht of Hoogvliet Rotterdam? Dan vind je in Autorijschool Maaswijk een betrouwbare rijschool die jou stap voor stap goed leert autorijden. De rijinstructeur behandelt eerst de voertuigbeheersing. Tijdens de rijles leer je verkeersinzicht te krijgen, zoals diverse verkeerssituaties en het gedrag van je medeweggebruikers inschatten, dat steeds verder wordt uitgebouwd.

Volwaardig deelnemer van het verkeer

Onze ervaren rijinstructeurs weten precies hoe ze jou op de juiste manier moeten begeleiden. Je zal bij ons nooit op onbegrip stuiten en wij doen er alles aan om je op je gemak te stellen. Zo is faalangst een veelvoorkomend fenomeen. Tijdens de rijlessen herkennen wij dit snel en gaan wij ervoor zorgen dat de faalangst niet gaat overheersen tijdens het rijexamen.

Proefles aanvragen
Direct aanmelden
0%
Slagingspercentage
0
Geslaagden in 2019
0
Luxe lesauto's

Autorijschool Maaswijk

Ontdek de voordelen

Onze ervaren rijinstructeurs weten precies hoe ze jou op de juiste manier moeten begeleiden.
Je zal bij ons nooit op onbegrip stuiten en wij doen er alles aan om je op je gemak te stellen.

Ontdek meer over Autorijschool Maaswijk.

Opfriscursus

Afspraak maken

Wil je graag een opfriscursus volgen bij onze rijschool? Maak dan een afspraak met Autorijschool Maaswijk door ons online contactformulier in te vullen. Wij nemen dan persoonlijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken en in te plannen.

Autorijschool Maaswijk helpt je de weg weer op!

Contact opnemen
Bekijk onze tarieven