Auto rijlessen volgen?

Wil jij voordelig je rijbewijs halen en woon je in regio Nissewaard, Spijkenisse en omstreken, Hoogvliet, Poortugaal, Rhoon, Barendrecht, Rotterdam, Geervliet, Heenvliet, Zuidland, Abbenbroek, Hellevoetsluis of Brielle? Dan vind je in Autorijschool Maaswijk een betrouwbare rijschool die jou stap voor stap goed leert autorijden. Staat jouw woonplaats hier niet bij? Neem contact met ons op!

De rijinstructeur behandelt eerst de voertuigbeheersing. Tijdens de rijles leer je verkeersinzicht te krijgen, zoals diverse verkeerssituaties en het gedrag van je medeweggebruikers inschatten, dat steeds verder wordt uitgebouwd.

Tijdens de proefles observeren we hoe je de lesstof oppikt. Na afloop van de proefles ontvang je een inschatting van het aantal benodigde lessen. We zullen ook onze lesmethode toelichten en alle relevante documentatie verstrekken. Je krijgt de vrijheid om thuis alles op je gemak door te nemen voordat je beslist of je verdere lessen bij ons wilt volgen. Bij ons hoef je geen contract te tekenen, wat betekent dat je nergens aan vastzit. De proefles duurt 60 minuten en kost €35,-.

Volwaardig deelnemer van het verkeer

Onze ervaren rijinstructeurs weten precies hoe ze jou op de juiste manier moeten begeleiden. Je zal bij ons nooit op onbegrip stuiten en wij doen er alles aan om je op je gemak te stellen. Zo is faalangst een veelvoorkomend fenomeen. Tijdens de rijlessen herkennen wij dit snel en gaan wij ervoor zorgen dat de faalangst niet gaat overheersen tijdens het rijexamen.

0
Slagingspercentage
0
Geslaagden in 2023
0
Luxe lesauto’s
Auto rijlessen
Auto rijlessen
Auto rijlessen
Auto rijlessen

AUTORIJSCHOOL MAASWIJK

ONTDEK DE VOORDELEN

Onze ervaren rijinstructeurs weten precies hoe ze jou op de juiste manier moeten begeleiden.
Je zal bij ons nooit op onbegrip stuiten en wij doen er alles aan om je op je gemak te stellen.

Afspraak maken

Wil je graag een opfriscursus volgen bij onze rijschool? Maak dan een afspraak met Autorijschool Maaswijk door ons online contactformulier in te vullen. Wij nemen dan persoonlijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken en in te plannen. Benieuwd wie je voor gingen? Bekijk al onze geslaagden op onze Facebook pagina. Wie weet sta jij er binnenkort tussen!

Autorijschool Maaswijk helpt je de weg weer op!

auto rijlessen