Scooter rijlessen volgen?

Net als bij de auto, heb je voor een scooter of brommer ook een rijbewijs nodig. Het is belangrijk dat je goed overweg kunt met de bromfiets. Autorijschool Maaswijk laat je met een goed gevoel achter het stuur gaan. Onze ervaren rijinstructeurs weten precies hoe ze jou op de juiste manier moeten begeleiden. Je zal bij ons nooit op onbegrip stuiten en wij doen er alles aan om je op je gemak te stellen.

Snel op weg

Wist je dat je al binnen 4 scooter rijlessen en examen je rijbewijs kunt halen? Autorijschool Maaswijk legt je in deze 4 lesuren uit hoe de scooter in elkaar zit, waar je op moet letten en oefent de verschillende onderdelen van het examen met jou. De lessen worden gegeven in groepsverband.

Afspraak maken

Wil je graag je scooter rijbewijs halen bij onze rijschool? Maak dan een afspraak met Autorijschool Maaswijk door ons online contactformulier in te vullen. Wij nemen dan persoonlijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken en in te plannen. Benieuwd wie jou voor zijn gegaan? Bekijk het op onze Facebook pagina. Wie weet sta jij er binnenkort ook tussen!
Bekijk ook alvast onze tarieven via de onderstaande button.

Autorijschool Maaswijk helpt je de weg op!

Scooter rijlessen