Steeds meer cursisten kiezen voor rijles in een automaat

Rijles in een automaat? Autorijschool Maaswijk geeft rijlessen in een automaat in heel regio Nissewaard, Spijkenisse en omstreken, Hoogvliet, Poortugaal, Rhoon, Barendrecht, Rotterdam, Geervliet, Heenvliet, Zuidland, Abbenbroek, Hellevoetsluis en Brielle. Redenen die wij vaak horen zijn moeite hebben met het schakelen en combineren van de verkeerstaken.

Soms komen mensen er tijdens de rijlessen achter dat een schakelauto voor hen niet prettig rijdt en stappen ze over naar een rijles automaat. Veel aspecten van rijlessen in een automaat komen overeen met reguliere lessen, maar er zijn ook zeker verschillen.

Wil jij in de toekomst graag rijden in een automaat? Kom dan naar Autorijschool Maaswijk in Spijkenisse voor een automaat rijles en haal je rijbewijs voor een automaat! Staat je woonplaats niet tussen de bovenstaande opties? Neem contact met ons op!

0
Slagingspercentage
0
Geslaagden in 2023
0
Luxe lesauto’s

AUTORIJSCHOOL MAASWIJK

ONTDEK DE VOORDELEN

Onze ervaren rijinstructeurs weten precies hoe ze jou op de juiste manier moeten begeleiden.
Je zal bij ons nooit op onbegrip stuiten en wij doen er alles aan om je op je gemak te stellen.

Verschillen rijles met automaat en schakelauto

Minder handelingen uitvoeren is wel het grootste verschil tussen rijden in een automaat en een schakelauto.

Als je rijdt merk je dat de auto zich vanzelf aanpast aan de snelheid. Remmen, gas geven en sturen zijn de handelingen die je vooral uitvoert. Bedenk dat iedereen met een regulier rijbewijs B mag rijden in een automaat, andersom mag dat niet.

Vind je dat geen probleem of heb je nu eenmaal moeite met schakelen? Ga dan gewoon voor een automaat rijbewijs. Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Rijles in een automaat