Proefles aanvragen

Een proefles kan je eenvoudig aanvragen via onderstaand formulier. Of bel naar: 0181 – 641674.

Hoe ziet een proefles eruit?

Bij een auto proefles komen wij je thuis ophalen en gaan we 60 minuten met je rijden. Er zit niemand anders op de achterbank, alleen jij en de rijinstructeur zijn aanwezig. Tijdens de proefles kijken we naar hoe je de stof oppakt. Na de les krijg je aan de hand van onze instructiekaart een indicatie van het aantal benodigde lessen, de prijzen, onze werkwijze en de mogelijkheden voor de theorie. Je kunt dan thuis op je gemak gaan bekijken of je komt lessen bij ons.

Bij de motor proefles kijken we op welk niveau je je bevindt en leggen we je de theorie alvast een beetje uit. Ontdek of motorrijden iets voor jou is! Goed om te benoemen is dat je ook een proefles aanvragen voor de scooter! Ook hier bekijken we welk niveau jij hebt en hoeveel lessen jij ongeveer nodig hebt. Tot slot kun je ook bij Autorijschool Maaswijk terecht voor een aanhanger proefles.

De proefles voor de auto kost €35,-. De proefles voor de motor kost €45,- of scooter kost €35,-. Deze betaal je contant en is geheel vrijblijvend. De proefles voor de aanhanger kost €90,- en duurt 90 minuten.

Benieuwd wie je voor gingen? Bekijk het op onze Facebook pagina. Wie weet sta jij er binnenkort ook tussen!

JOUW RIJSCHOOL IN DE REGIO