Aanhanger rijlessen volgen?

Wil je graag jouw aanhanger rijbewijs (BE) halen? Dan zit je goed bij Autorijschool Maaswijk. Binnen 1 of 2 dagen leer jij hoe je met een aanhanger moet rijden. Je hebt een BE-rijbewijs vaker nodig dan je denkt! Denk aan het trekken van een caravan, paardentrailer of grote aanhanger voor grofvuil. Onze ervaren rijinstructeurs weten precies hoe ze jou op de juiste manier moeten begeleiden. Je zal bij ons nooit op onbegrip stuiten en wij doen er alles aan om je op je gemak te stellen.

Jouw BE-rijbewijs

Autorijschool Maaswijk laat je bijvoorbeeld zien hoe je een aanhanger loskoppelt, hoe je achteruit in-parkeert en waar je rekening mee moet houden qua uitzwenken. Goed om te benoemen is dat je geen theorie examen hoeft af te leggen om het BE-rijbewijs te behalen. Benieuwd wie jou voor zijn gegaan? Bekijk het op onze Facebook pagina. Wie weet sta jij er binnenkort ook tussen!

AUTORIJSCHOOL MAASWIJK

ONTDEK DE VOORDELEN

Onze ervaren rijinstructeurs weten precies hoe ze jou op de juiste manier moeten begeleiden.
Je zal bij ons nooit op onbegrip stuiten en wij doen er alles aan om je op je gemak te stellen.

Afspraak maken

Wil je graag aanhanger rijlessen volgen bij onze rijschool? Maak dan een afspraak met Autorijschool Maaswijk door ons online contactformulier in te vullen. Wij nemen dan persoonlijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken en in te plannen.

Autorijschool Maaswijk helpt je de weg weer op!

aanhanger rijlessen