MOTOR RIJLESSEN VOLGEN

Graag jouw motor rijbewijs halen? Dit kan bij Autorijschool Maaswijk! Al vanaf 17 jaar kun je starten met motor lessen. Zodra je 18 jaar bent mag je examen doen voor categorie A1. De categorieën binnen het motor rijbewijs hebben te maken met het vermogen van de motor. Onze ervaren rijinstructeurs weten precies hoe ze jou op de juiste manier moeten begeleiden. Je zal bij ons nooit op onbegrip stuiten en wij doen er alles aan om je op je gemak te stellen.

Beheersing en deelneming

Voor je motor rijbewijs dien je 2 examens af te leggen. Voor beide examens bereidt Autorijschool Maaswijk je goed voor! Als eerst nemen we je mee in het beheersen van de motor. Ten tweede ook de verkeersdeelneming. Zie jij jezelf al rondrijden op jouw motor? Vraag hieronder een gratis proefles aan of start direct met motor lessen. Tot snel bij Autorijschool Maaswijk!

Afspraak maken

Wil je graag motor rijlessen volgen bij onze rijschool? Maak dan een afspraak met Autorijschool Maaswijk door ons online contactformulier in te vullen. Wij nemen dan persoonlijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken en in te plannen. Benieuwd wie jou voor gingen? Bekijk al onze geslaagden op onze Facebook pagina. Wie weet sta jij er binnenkort ook tussen!

Autorijschool Maaswijk helpt je de weg weer op!

motor rijlessen